28 maj 2012

hej igen jaa jag har inte hört av mig på ett tag men jag ska säga det att jag tränar på dagarna oh går promenader äter inte lika mycket och dricker ingen läsk eller äter onödiga  saker.
jag gick faktiskt ner 1 kilo på 3 dagar när jag körde träningspass en gång om dagen och åt bra och lite mat så att jag precis klarar mig för dagen.
http://www.youtube.com/watch?v=1Pc-NizMgg8
Skit bra tränings pass det rekomenderas det tar typ 20 30 minuter om dagen och det är det ända du behöver göra varje dag, men glömm inte att äta rätt bara !

8 maj

Min sopp diet höll på i en vecka sen pallade jag inte, men jag har inte vägt mig än för jag vill  vänta ett tag med det så att jag kan bli ennu lyckligare, nu har jag börjat träna oxå det blir promenader de dagarna jag är lat och tränings pass de dagarna  jag känner mig på alerten men det kommer antagligen bli mer träningspass än promenader.
jag har faktiskt börjat gå de senaste dagarna jag har sammanlagt gått 20 kilometer på 3 dagar. och ett zumba pass och ett tränings pass.
nu så har jag hoppat på en annan diet igen :P
men själva grejjen är ju att jag ska exprementera.
jag försöker äta och dricka sånt som inne håller så lite socker och fett som möjligt inte svårt alls :)

4 maj 2012

Jag vaknade för inte så länge sen och klockan är 09:49. jag har läst lite andra bloggar som handlar om de jag skriver om människor som säger nu får det vara nog och börjar banta/träna. en stor insperation var
http://naughtyn.blogg.se/index.html
och
http://missmaddis.com/2007/11/26/missmaddis-guide-till-overlevnad-att-valja-valet/
Det är människor som man värkligen kan se upp till dom kämpar på och är väldigt modiga har stor själv diseplin och väldigt underbara människor som delar med sig utav sina resor, hoppas dom ser det här och hejjar på mig så som jag Hejjar på dom trotts att dom redan har nått sitt mål. !

3 maj 2012

japp jag har inte skrivit något på ett tag för att det har spårat ur lite i mitt exprement, Men som tur är så har jag inte helt slutat, mina smoothies var inte så bra eftersom att jag tröttnade rättså fort och nu testas jag något nytt Sjukhus soppan eller bantnings soppan, man går tydligen ner 4-7 kilo i veckan, och eftersom att alla vill vara smala och fina till sommaren så är det ju JÄVLIGT bra!!
Recept
Köp alla rotfruckter du hittar
tex kolrot morot celleri vitkål ( jag köpte en palsternacka) osv.
hacka allt och koka i typ 1 timme eller två ha ca 6 buljong tärningar.
sen är det bara att äta hur mycket du vill i en vecka sen vecka 2 om man forsätter kan man äta lite fruckt och nyttigheter undvik banan..

RSS 2.0